Tuesday, 12 July 2011

Siapa Kata Polis Malaysia Bodoh..?

Aku nak marah betul la sape kata polis Malaysia BODOH... cuba tengok gambar kat bawah ni..
ni bukti yang polis Malaysia cerdik... dah2, jangan kutuk polis lagi... nanti ada yang mengamuk macam kat chat box blog aku tu.. haha



p/s : nak bedal di chat box setakat 'anonymous' x payah la.. gi tido je la.. 

24 comments:

  1. tgk video. orang yg berhimpun tu yang pakai kn. tulis biar tahu cerita

    ReplyDelete
  2. ko tgk video mana? sku tgk cap tuh polis yg pakai kn .....

    ReplyDelete
  3. kamu ni buta kah apa? itu polis yang pakaikan...

    ReplyDelete
  4. LOL. polis dari special brach lah weh yang sarung kan cap brader ni. tengok biar jelas.

    ReplyDelete
  5. hahah...cuba sembang ngan aku polis negara mna yg baek??? hampa panggey polis tyme rumah ampa msok pencuri,ada gadoh2, suma yg x elok ja...bila yg elok cam kenduri kawen,kenduri mak ampa besalin..ade panggey depa...suma yg burok2 je...polis malaysia ni antara polis yg terbaek la jugak...aku x cakap depa betul..salah depa makan rasuah, pijak orang..keja laen pon ade gak cekgu pon rogol anak murid sendri jugak..masing2 buat salah selagi namanya manusia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Polis pun salah satu kerja. Lol maybe tak pernah jadi benda buruk dekat awak memang boleh cakap das das. Oh nak kena jemput bawak makan kenduri pulak ke? Memang la scope pekerjaan lain pun ramai menyeleweng tapi bolehkah mereka dapat protection sama seperti polis? Berapa banyak kes penyalahgunaan kuasa polis yang dapat settle? Biar kena tang diri sendiri dulu baru awak tahu macam mana rasa hak awak dicabuli Dan tak Ada kuasa nak defend diri sendiri

      Delete
  6. aku dah ilang rasa hormat kat polis http://networkedblogs.com/kd1l3

    ReplyDelete
  7. pilihan terletak ditangan polis itu sendiri.. samada nak tendang or tak.. jika tendang yg dipilihnye maka tendang la jugak yg dia akan dapat balasannya kelak.. tapi bukan kite yg balas.. balas2 ni sume kerje tuhan.. we just sit n see..

    ReplyDelete
  8. takda kat tmpt kejadian tk yah la nk dgr2 org cite nk tgk vdeo yg tk btol tu..pasni umh kna rompak ke ape ke jgn repot polis...setel sndr la

    ReplyDelete
  9. xabih2 nak menyalahkan polis...
    dgn bangga tayang kekejaman polis..
    yey...mmg polis 2 kejam tp org awam yang kejam kat dowang ape citer??
    before cakap 2 berfikir dulu...
    JANGAN MAEN TARAM....
    korang sedap dibg makan buffet style! tmpat solat disiapkan! di bg khidmat kesihatan!
    tp polis yg menjaga 9/7 tue ape dowang makan???
    makanan sejuk jerk!

    "JANGAN HANYA TAU MENULIS TAPI TAK RETI MEMBACA"

    ReplyDelete
  10. amboi.. mrh btl jiran ats aku nih.. rilek ar.. kita smua ada hak nak bersuara ape.. penulis ni gunakan hak die utk bersuara. ni page die..suke ati die la. yg lain2 pun ade hak nak utarakan pendapat.ko xsuke xyah baca.haha. xde la..gurau2 jek eh.. mcm nie la..kita xblh nak sangkal bukti yg ada dpn mata kita.. kita jgk xblh nak sangkal apa yg terjadi yg xnmpk oleh mata kita..maybe disebabkan penulis nie ada gmbr2 polis 'yg xbrp berlembut' dgn org awam je, dia kuarkan la dlu gmbr nie.. ala lgpun,xblh salahkan polis spnuhnye..maybe tu bkn kerelaan die nk buat camtu(positif thinking).dah org ats srh..and dah nama pun mkn gaji..belasah jek la. yg pnting gaji jln.klu xbuat nnt ank bini nak mkn ape lak...ye x.huhu. mmg x dinafikan ade jgk polis yg mmg btl2 baik ati.aku ade gak knl polis tue.mmg baik giler.xsalah,die ckp xslh.xdek nk thn org lelama..tp yg jd masalahnye org atasan dier..sian die.slalu mkn ati.tu la,yg baik2 smua pangkat rendah2.terpaksa ikut ckp yg ats walaupun keadaan sebaliknye.sian2.. huhu..pnjg lak ceramah aku. ape2 pn yg pnting sbnrnye ati. baik ati, baik la kelakuan. salam.

    -peace no war- ratu.

    ReplyDelete
  11. halo bruder.. cuba bandingkan dgn polis kat singapore.. banyak bezanya.. dedikasi dan displin .. :(

    ReplyDelete
  12. polis mesia mmg balaci ahli politik, depa jaga ahli politik jerr

    ReplyDelete
  13. cik berry bee kalo de video2 polis kene ganyang ke sampai pecah sane sini boleh la tolong share skali eh..

    ReplyDelete
  14. sy kt.. polis malay memang bodoh dan sangat murah... Polis malaysia macam perompak berlsen.. Polis malay jg tak abil kesa pasal jenayah tp ambil kesa tentang pendatang asing karna dia akan dpt lebih dari gajinya... Perompak. Perompak. Perompak.. Memang perompak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan polis Malay je. Majority polis memang anjing balaci,perangai macam samseng, tak pernah pedulikan hak rakyat kerja ikut kepala dia je. Bab putar belit memang lagi terer dari ular

      Delete
  15. Polis bodoh betul

    ReplyDelete
  16. POLITIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    xske polis xya duk lam negara niw..
    pindah la

    ReplyDelete
  17. polis msia emg bodoh pun,tp bkn semua r..aq ckp ni bkn apa,sb aq sndri pnh alami kjdian polis msia bodoh ni..kat jln bahau nk lek tmpin mse tu..ada an dowg wat roadblock xltk kon..yg lucu 2 owg je yg jge roadblock tu..area jln tgh hutan kiri knan lak tu dowg wat..nmpk tgt nk cri wet kopi..dia thn mber aq msa tu..nsb bek mber aq lengkap..lesen roadtax sume ada..tp yg bangangnye siap dia xpuas ati ag tu..nk cri kslhn mber aq gk..dah xde mdal nk saman dia sje cri point ckp npe mtor mber aq xde pnutup tiub n npe mtor kotor..mber aq sound lek slh ke xde pnutup tiub n mtor kotor..dia xpuas ati mber aq jwb siap dia sound mber aq apsal ko kuang ajr ni..mber aq ckp lek sape yg kuang ajr nan sape ni..diam trus dia..trus dia swuh kiteowg jln..yg aq xthn tu mse dah start mtor nk grk tu mber aq pndng kt dia smbil snyum2..blh lak dia sound ap ko snyum2 jln r..mber aq apa ag trus msuk gear jln smbil ludah mke polis tu..terperanjat beruk polis sekor tu..tpt kne kt mke dia lak tu..trus mber aq speed gle2..yg klakar siap dia jerit kt mber dia yg kat dpn tu yg tgh thn penunggang len swuh thn kiteowg...sowi r xdpt bro..aq siap sempat ag tnjuk jari tgh kt dowg..kiki..ambik ko..len kali jgn jd bdoh xbrtmpat nk men wt goblok sesuke ati xkire tmpt..kuang ajr lak pukimak tu..ambik ko kne ludah ngan owg mlk..lpe nk ckp kiteowg pakai 125 hawau tu pkai ex5..n ag 1 nma polis barua tu xslap aq faizul..xtau dri blai polis ane..bahau ke tmpin...tp yg pliknye pas kjadian tu xde lak mne2 polis cri kiteowg kt umh..nmpk tgt polis bodoh 2 ekor tu sje wat goblok cri mkn..kiki..pdn mke lu barua kne ludah..fuck polis yg bodoh yg tau mkn rasuah je....mne polis yg xwat cmtu jgn terasa tau..salam...

    ReplyDelete
  18. kiki..bgus r ko mat..aq respect kt ko 2 owg..ko dak pntai kundor ke?aq pnh dgr cite psl polis kne ludah tu..tp dri dak pantai kundor r..lme dah an cite tu..

    ReplyDelete
  19. kiki..bgus r ko mat..aq respect kt ko 2 owg..ko dak pntai kundor ke?aq pnh dgr cite psl polis kne ludah tu..tp dri dak pantai kundor r..lme dah an cite tu..

    ReplyDelete
  20. kiki..bgus r ko mat..aq respect kt ko 2 owg..ko dak pntai kundor ke?aq pnh dgr cite psl polis kne ludah tu..tp dri dak pantai kundor r..lme dah an cite tu..

    ReplyDelete
  21. Make brushing fun, logon to Flipper Website, Flipper Blog and Flipper Video Clips to learn more about brushing fun. Support Malaysia brand.

    ReplyDelete
  22. Polis? Haha..aku respek polis zaman atuk aku je..zaman skang ni pg mampus aku nk respek..klu ko respek aku bru aku respek ko..klu x pg jahanan sama lu..egt ko pkai uniform ko da kebal ke? Sape nk mrh? Klu aku ade kes ape pon aku nk wat report itu hak aku..polis punye kje aku x pertikaikan..cume etika dan disiplin diorg yg xde langsong..diorg nk ke xnk ke itu kes kne setel..klu x jgn jd polisla..ko jd matpet lg elok..etika disiplin polis dlm penguatkuasaan undang2 kne betol..baru org respek..klu x lu sama je pnjenayah..

    ReplyDelete

thanks for your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts